Things to do... κατά τη διαμονή σας στο Athens Zafolia Hotel! 

 

Ένα ταξίδι στην Αθήνα μπορεί να γίνει πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό, καθώς εκτός από τα δεκάδες μουσεία και αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και να συμμετέχετε σε δραστηριότητες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα σας. Έτσι, η διαμονή σας κοντά μας, μπορεί να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή και γεμάτη αναμνήσεις από μοναδικές στιγμές!

 

Εμείς, μέσα από την παρουσία μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και του blog μας, μοιραζόμαστε κάθε μήνα τις προτάσεις μας για μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, αλλά και εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, τις οποίες δημοσιεύσεις θα συγκεντρώνουμε στο άρθρο αυτό. 
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για νέες προτάσεις και οργανώστε το ταξίδι σας και το πρόγραμμα σας στην Αθήνα, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.  

 

Φυσικά, το προσωπικό της υποδοχής μπορεί να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε άλλο αξιοθέατο ή μουσείο της πόλης επιθυμείτε να επισκεφτείτε, ή για οποιαδήποτε δραστηριότητα ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε.  

 

Σας περιμένουμε!
Athens Zafolia Hotel Team

Ιούλιος 2023 

 

Υ.Γ. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εικόνες, θα οδηγηθείτε στο αντίστοιχο Blog άρθρο, ή στην αντίστοιχη δημοσίευση στο Instagram προφίλ του
Athens Zafolia Hotel. 


Κατά τη διαμονή σας στο Athens Zafolia Hotel, μπορείτε να επισκεφτείτε την Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, και να γνωρίσετε περισσότερα από 1.000 έργα της νεοελληνικής τέχνης στην μόνιμη έκθεση, αλλά και την εκάτοστε περιοδική έκθεση που υπάρχει στους χώρους του μουσείου.
Η Εθνική Πινακοθήκη βρίσκεται μόλις 2χλμ. από το ξενοδοχείο και μπορείτε να την επισκεφτείτε είτε με τα πόδια, είτε με το μετρό με μόλις 2 στάσεις διαδρομής "Αμπελόκηποι - Ευαγγελισμός".

Blog post,  αφιερωμένο σε δεκά από τα καλύτερα μουσεία της Αθήνας, που αξίζει να επισκεφτείτε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας!
Επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο και ενημερωθείτε για το περιεχόμενο, τις ώρες λειτουργίας, την τοποθεσία αλλά και την απόσταση του κάθε μουσείου από το Athens Zafolia Hotel.

 

https://www.athenszafoliahotel.gr/blog/mouseia-athina-gr/

Το θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει και πάλι τις πύλες του!
Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της πόλης, μας υποδέχεται ύστερα από 15 χρόνια "απουσίας", αναβαθμισμένο και αναμορφωμένο, με μία μοναδική συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθούν περισσότερες συναυλίες μέσα στον Σεπτέμβριο & τον Οκτώβριο.
Από το Athens Zafolia Hotel μπορείτε να επισκεφτείτε το Λόφο και το Θέατρο του Λυκαβηττού με τα πόδια.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το Athens Zafolia Hotel, βρίσκεται το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.
Επισκεφτείτε το και θαυμάστε τις μοναδικές μόνιμες αλλά και περιοδικές εκθέσεις και απολαύστε έναν καφέ, στο υπέροχο καφέ που θα βρείτε στους χώρους του!

Μία από τις ωραίοτερες εκδρομές που μπορείτε να κάνετε όσο βρίσκεστε στην Αθήνα, είναι να επισκεφτείτε το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
Απολαύστε την πανέμορφη παραλιακή διαδρομή αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο την ώρα του ηλιοβασιλέματος.
Επικοινωνήστε με την υποδοχή για πληροφορίες και οδηγίες.

Τα καλοκαίρια στην Αθήνα γίνονται μοναδικά με όλες τις υπέροχες συναυλίες που λαμβάνουν χώρα από αγαπημένους Έλληνες & ξένους καλλιτέχνες και το νέο μας blog, είναι αφιερωμένες σε αυτές! 

https://www.athenszafoliahotel.gr/blog/kalokairines-sunavlies-athina/

Στις 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η μεγαλύτερη γιορτή του καφέ στην Αθήνα, το Athens Coffee Festival, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Συνδυάστε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο με την επίσκεψη σας στην εκδήλωση (23-25/09), με εύκολη πρόσβαση με το μετρό "Αμπελόκηποι - Κεραμεικός" ή με το αυτοκίνητο σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας, μπορείτε να κάνετε έναν περίπατο στο λόφο του Λυκαβηττού - 2 χλμ απόσταση.
Ο λόφος του Λυκαβηττού προσφέρει απεριόριστη θέα στην πόλη και τη θάλασσα και είναι ιδανικό σημείο για φωτογραφίες αλλά και για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Παρακολουθήστε μία ταινία σε κάποιο από τα πολλά, υπέροχα θερινά σινεμά της πόλης!
Σε πολύ απόσταση 200μ. έως 400μ. από το ξενοδοχείο, υπάρχουν 2 θερινά σινεμά τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε.
Υπάρχουν όμως διάφορα και στο ιστορικό κέντρο της πόλης και μπορείτε να συνδυάσετε την βόλτα σας στα αξιοθέατα με την προβολή κάποιας ταινίας.
Απευθυνθείτε στην υποδοχή μας για πληροφορίες.


Photo: Cine Paris - photo taken from Google / user: Thomas K

Παρακολουθήστε την αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη!

Στην πλατεία συντάγματος και συγκεκριμένα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, γίνεται κάθε μία ώρα η περίφημη Αλλαγή της Φρουράς.
Οι Εύζωνες που έως εκείνη τη στιγμή, φρουρούν το μνημείο ακίνητοι, αρχίζουν έναν πολύ εντυπωσιακό βηματισμό όπως και οι νέοι Εύζωνες που θα τους αντικαταστήσουν, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα που διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
Κάθε Κυριακή πρωί στις 11:00 η ώρα, λαμβάνει χώρα η επίσημη τελετή για την αλλαγή της φρουράς, η οποία είναι τόσο περίτεχνη και εντυπωσιακή, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να το παρακολουθήσει.