Πληροφορίες Πρόσβασης στο
Athens Zafolia Hotel


Το ξενοδοχείο Athens Ζafolia Hotel βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 87-89,

εκτός δακτυλίου, σε μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της Αθήνας, λίγα μέτρα από τον Άρειο Πάγο και τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, σε απόσταση περιπάτου από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας, τον λόφο του Λυκαβηττού αλλά και το καταπράσινο πάρκο Πεδίο Άρεως.

 

Βρίσκεται εξίσου κοντά στην παραδοσιακή επιχειρηματική, εμπορική και ιστορική περιοχή της Αθήνας, καθώς και κοντά στην μετά-Ολυμπιακών Αγώνων εποχή του εμπορικού κέντρου της λεωφόρου Κηφισίας.

Athens Zafolia Hotel

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89

ΤΚ 11474, Αθήνα

 

Google Maps:  Athens Zafolia Hotel Google Maps Location
Γεωγραφικό Πλάτος: 37.989527
Γεωγραφικό Μήκος: 23.746804  

Διαβάστε περισσότερα για την Τοποθεσία μας

Διαβάστε για τα Σημεία Ενδιαφέροντος κοντά μας


Πληροφορίες Πρόσβασης στο Athens Zafolia Hotel


Από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών  "Ελευθέριος Βενιζέλος" 

Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 30 χμ από το Αthens Zafolia Hotel. 
Μπορείτε να φθάσετε στο ξενοδοχείο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με αυτοκίνητο:

Η έξοδος από το αεροδρόμιο οδηγεί στην Αττική Οδό.
Επιλέξτε την κατεύθυνση προς Αθήνα, και στην έξοδο 16 ακολουθήστε κατεύθυνση προς την Δυτική Περιφερειακή του Υμηττού. Βγαίνετε στο τέλος της και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Λεωφόρο Κατεχάκη - Κέντρο (Έξοδος Υ1).
Στη διασταύρωση με την Λεωφόρο Μεσογείων, στρίβετε αριστερά προς Κέντρο.
Ακολουθείτε την Μεσογείων μέχρι την διασταύρωση της με την Κηφισίας, την οποία θα διασχίσετε κάθετα για να βρεθείτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Μετά από 5 φανάρια και αφού προσπεράσετε το επιβλητικό κτίριο των Δικαστηρίων, θα δείτε στα δεξιά σας το 8όροφο κτίριο του  Αthens Zafolia Hotel. Για να φτάσετε στην είσοδο του parking, στρίψτε δεξιά ακριβώς μετά την είσοδο του κτιρίου.

Με το Μετρό και/ή τον Προαστιακό:
Από το επίπεδο των Αναχωρήσεων υπάρχει πρόσβαση στον κοινό σταθμό Μετρό/ Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Εάν επιλέξετε το Μετρό θα επιβιβαστείτε στην γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) με κατεύθυνση τον σταθμό "Δημοτικό Θέατρο".
Σε περίπτωση που επιλέξετε τον Προαστιακό, θα χρειαστεί να αποβιβαστείτε στον σταθμό "Δουκίσσης Πλακεντίας" και να μετεπιβιβαστείτε στο Μετρό, στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) με κατεύθυνση προς "Δημοτικό Θέατρο".

Σε περίπου 10 λεπτά από το σταθμό "Δουκίσσης Πλακεντίας" ή 30 λεπτά από το σταθμό του Αεροδρομίου, θα φτάσετε στον σταθμό "Αμπελόκηποι" όπου αποβιβάζεστε και ακολουθείτε τα σήματα προς την έξοδο "Πανόρμου".

Μόλις βγείτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην απέναντι πλευρά θα βλέπετε ένα κατάστημα Τράπεζα Πειραιώς.
Κατευθύνεστε δεξιά και διασχίζετε την λεωφόρο, έχοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου "Απόστολος Νικολαΐδης" στο αριστερό σας χέρι. Μετά από 10-15 λεπτά, ανάλογα με το βάδισμα σας, θα φτάσετε μπροστά στο ξενοδοχείο Athens Zafolia.

Εναλλακτικά, στην έξοδο του σταθμού Μετρό θα βρείτε μία στάση λεωφορείων, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιοδήποτε λεωφορείο (A7/B5/14/18/19), χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο.
Αποβιβαστείτε στην στάση "Ιπποκράτους", όπου θα δείτε το ξενοδοχείο Athens Zafolia. 

 

🕐 Μετρό: Το πρώτο δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο είναι στις 06:10 π.μ. και το τελευταίο είναι στις 23:30 μ.μ. **
🕐 Προαστιακός: Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 06:00 π.μ. έως τις 22.50 μ.μ. **
 

**Οι ώρες λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μπορούν κατά καιρούς να τροποποιηθούν.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώνεται πάντα τις ώρες δρομολογίων και να φτάνετε στους σταθμούς που επιθυμείτε, αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης των συρμών. 

Με το λεωφορείο “Express Χ95” 

Υπάρχει Σταθμός Λεωφορείων στο επίπεδο αφίξεων του αεροδρομίου.
Επιλέξτε το λεωφορείο Νο Χ95 το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, και το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ, ανά διαδρομή.

Εάν η άφιξη σας είναι κατά τις ώρες λειτουργίας του Μετρό (εντός πόλεως από τις 05:30π.μ. έως τα μεσάνυχτα**), μπορείτε να αποβιβαστείτε στη στάση "Εθνική Άμυνα" και από εκεί, να μετεπιβιβαστείτε στο Μετρό, στη Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή).
Σε περίπου 5 λεπτά θα φτάσετε στον σταθμό "Αμπελόκηποι" όπου αποβιβάζεστε και ακολουθείτε τα σήματα προς την έξοδο "Πανόρμου".  Μόλις βγείτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην απέναντι πλευρά θα βλέπετε ένα κατάστημα Τράπεζα Πειραιώς. Κατευθύνεστε δεξιά και διασχίζετε την λεωφόρο, έχοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου "Απόστολος Νικολαΐδης" στο αριστερό σας χέρι.

Μετά από 10-15 λεπτά, ανάλογα με το βάδισμα σας, θα φτάσετε μπροστά στο ξενοδοχείο Athens Zafolia.

Εναλλακτικά, στην έξοδο του σταθμού Μετρό θα βρείτε μία στάση λεωφορείων, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιοδήποτε λεωφορείο (A7/B5/14/18/19), χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο. Αποβιβαστείτε στην στάση "Ιπποκράτους", όπου θα δείτε το ξενοδοχείο Athens Zafolia.

Σε περίπτωση που η άφιξη σας δεν συμπίπτει με τις ώρες λειτουργίας του Μετρό, θα συνεχίσετε τη διαδρομή σας με το λεωφορείο No. X95 και θα αποβιβαστείτε στην Πλατεία Συντάγματος. Από εκεί, θα πάρετε ένα ταξί το οποίο θα σας φέρει σε περίπου 10 λεπτά στο ξενοδοχείο Athens Zafolia.

Με ταξί:
Υπάρχουν ταξί σε αναμονή για εξυπηρέτηση πελατών, στο επίπεδο αφίξεων του αεροδρομίου. 
Ανάλογα με την κυκλοφορία μέσα στην πόλη, η διαδρομή από το αεροδρόμιο θα διαρκέσει περίπου 30-45 λεπτά και θα κοστίσει περίπου 45 €.


Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00π.μ. έως τις 05:00π.μ.


Η υπηρεσία μεταφοράς δεν παρέχεται από το ξενοδοχείο αλλά από εξωτερικό συνεργάτη. 
Η κράτηση αλλά και η πληρωμή της υπηρεσίας, γίνονται απευθείας στον εξωτερικό συνεργάτη. 


Από το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Ανάλογα με το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο Athens Zafolia Hotel είτε χρησιμοποιώντας το μετρό, είτε με κάποια από τις λεωφορειακές γραμμές, είτε με ταξί. 

Με το Μετρό:

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, υπάρχει ο σταθμός μετρό "Αμπελόκηποι" της Γραμμής 3 (Μπλε Γραμμή),

"Αεροδρόμιο - Δουκίσσης Πλακεντίας - Δημοτικό Θέατρο".   

Μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης γραμμής, περνάει από το ιστορικό κέντρο της πόλης και μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιονδήποτε σταθμό βρίσκεται πιο κοντά σας με κατεύθυνση προς τον σταθμό "Αμπελόκηποι". 
 

Σε περίπτωση που ο πλησιέστερος σε εσάς σταθμός Μετρό είναι της Γραμμής 1 (Πράσινη Γραμμή) "Πειραιάς–Κηφισσιά", πρέπει να μετακινηθείτε στον σταθμό "Μοναστηράκι", όπου θα αλλάξετε για την Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή), με κατεύθυνση "Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο". Αποβιβαστείτε στον σταθμό "Αμπελόκηποι" και ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω*.
 

Σε περίπτωση που ο πλησιέστερος σε εσάς σταθμός Μετρό είναι της Γραμμής 2 (Κόκκινη Γγραμμή) "Ανθούπολη – Ελληνικό", πρέπει να μετακινηθείτε στον σταθμό "Σύνταγμα", όπου θα αλλάξετε για την Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή), με κατεύθυνση "Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο". Αποβιβαστείτε στον σταθμό "Αμπελόκηποι" και ακολουθείστε τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω*.

 

*Όταν θα βρίσκεστε στον σταθμό "Αμπελόκηποι" ακολουθήστε τις πινακίδες για έξοδο "Πανόρμου".

Μόλις βγείτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην απέναντι πλευρά θα βλέπετε ένα κατάστημα Τράπεζα Πειραιώς.
Κατευθύνεστε δεξιά και διασχίζετε την λεωφόρο, έχοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου "Απόστολος Νικολαΐδης", 

στο αριστερό σας χέρι. Μετά από 10-15 λεπτά, ανάλογα με το βάδισμα σας, θα φτάσετε μπροστά στο ξενοδοχείο Athens Zafolia.
 

Εναλλακτικά, στην έξοδο του σταθμού Μετρό θα βρείτε μία στάση λεωφορείων, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιοδήποτε λεωφορείο (A7/B5/14/18/19), χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο. Αποβιβαστείτε στην στάση "Ιπποκράτους", όπου θα δείτε το ξενοδοχείο Athens Zafolia.

 

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του μετρό είναι από τις 05:30 π.μ. έως τις 00:00 π.μ. 
Οι γραμμές 2 (Κόκκινη Γραμμή) και 3 (Μπλε Γραμμή) λειτουργούν έως τις 01:00 π.μ. κάθε Παρασκευή & Σάββατο. 
 

**Οι ώρες λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μπορούν κατά καιρούς να τροποποιηθούν.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώνεται πάντα τις ώρες δρομολογίων και να φτάνετε στους σταθμούς που επιθυμείτε, αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης των συρμών. 

Με λεωφορείο:
Με το Λεωφορείο Νο 025, "Προφήτη Δανιήλ-Ιπποκράτους" 
Με το Λεωφορείο Νο 026, "Βοτανικός-Ιπποκράτους"
Με το Λεωφορείο Νο 230, "Ακρόπολη-Ζωγράφου"
Με το Λεωφορείο Νο 813, "Προύσσης-Αβέρωφ"
Με το Λεωφορείο Νο A7, "Κάνιγγος-Κηφισιά-Ν.Ερυθραία"
Με το Λεωφορείο Νο Β5, "Σταθμός Λαρίσης-Λεωφόρος Αλεξάνδρας-Αγία Παρασκευή"

Αποβιβαστείτε στη στάση Παναθήναια ή Ιπποκράτους.
Ώρες λειτουργίας από τις 05:30π.μ. έως τις 23:30μ.μ. **  

Με ταξί:
Η Αθήνα προσφέρει πληθώρα ταξί και πολλές εταιρίες ραδιοταξί.
Εξυπηρετείται επίσης και από διαδικτυακές εφαρμογές σχετικές με τις μετακινήσεις στην πόλη. 
Η διαδρομή από το κέντρο θα διαρκέσει 10-20 λεπτά (ανάλογα με την ώρα, την κίνηση αλλά και το σημείο εκκίνησης της διαδρομής σας) και θα κοστίσει περίπου 4-8€.
 

Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00π.μ. έως τις 05:00π.μ.


Από το Λιμάνι ή το κέντρο του Πειραιά:

Είτε φτάσατε στο Λιμάνι του Πειραιά με κάποιο Κρουαζιερόπλοιο ή πλοίο της Γραμμής, είτε βρεθήκατε στον Πειραιά για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή αναψυχή, μπορείτε πλέον να έρθετε πολύ πιο εύκολα στο Athens Zafolia Hotel, μέσω της επέκτασης που πραγματοποιήθηκε στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) του μετρό "Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο".  

Με το Μετρό:

Στον Πειραιά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε είτε με την Γραμμή 1 (Πράσινη Γραμμή) του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου "Πειραιάς-Κηφισιά", είτε απευθείας με την Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) του μετρό "Δημοτικό Θέατρο-Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο".  

 

Εάν επιλέξετε τον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με κατεύθυνση προς Κηφισιά, θα χρειαστεί να κάνετε μεταπιβίβαση στον σταθμό "Μοναστηράκι" όπου θα αλλάξετε στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) του μετρό με κατεύθυνση "Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο".  
Σε περίπου 6 λεπτά θα φτάσετε στον σταθμό "Αμπελόκηποι", όπου αποβιβάζεστε και ακολουθείτε τα σήματα προς την έξοδο "Πανόρμου". 
Εάν επιλέξετε απευθείας την Γραμμή 3 είτε από το κέντρο του Πειραιά (Σταθμός "Δημοτικό Θέατρο") είτε από το Λιμάνι (Σταθμός "Πειραιάς", θα αποβαβαστείτε απευθείας στον σταθμό "Αμπελόκηποι" όπου και πάλι ακολουθείτε τα σήματα προς την έξοδο "Πανόρμου". 
 

Μόλις βγείτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην απέναντι πλευρά θα βλέπετε ένα κατάστημα Τράπεζα Πειραιώς. Κατευθύνεστε δεξιά και διασχίζετε την λεωφόρο, έχοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου «Απόστολος Νικολαΐδης» στο αριστερό σας χέρι.

Μετά από 10-15 λεπτά, ανάλογα με το βάδισμα σας, θα φτάσετε μπροστά στο ξενοδοχείο Athens Zafolia.

Εναλλακτικά, στην έξοδο του σταθμού Μετρό θα βρείτε μία στάση λεωφορείων, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε οποιοδήποτε λεωφορείο (A7/B5/14/18/19), χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο. Αποβιβαστείτε στην στάση «Ιπποκράτους», όπου θα δείτε το ξενοδοχείο Athens Zafolia.

 

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του μετρό είναι από τις 05:30 π.μ. έως τις 00:00 π.μ. **
Η Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) λειτουργεί έως τις 01:00 π.μ. κάθε Παρασκευή & Σάββατο.  

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου είναι από τις 05:00 π.μ. έως τις 23:30 μ.μ. *

 

**Οι ώρες λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μπορούν κατά καιρούς να τροποποιηθούν.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώνεται πάντα τις ώρες δρομολογίων και να φτάνετε στους σταθμούς που επιθυμείτε, αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης των συρμών. 

Με ταξί:

Στο λιμάνι του Πειραιά, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι σταθμοί ταξί ώστε να εξυπηρετηθείτε αμέσως μετά την άφιξη σας. 
Επίσης η περιοχή εξυπηρετείται από διάφορες εταιρείες ταξί, αλλά και από διαδικτυακές εφαρμογές σχετικές με τις μετακινήσεις στην πόλη.  
 

Η διαδρομή από το λιμάνι θα διαρκέσει 20-35 λεπτά (ανάλογα με την ώρα και την κίνηση) και θα κοστίσει 15-20€.

Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00π.μ. έως τις 05:00π.μ.


Από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Λαμίας προς Αθήνα:

Περίπου 17 χιλιόμετρα μετά τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, θα εισέλθετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
Στην έξοδο 11 βγαίνετε στην Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση Κέντρο. 
Στην διασταύρωση με την Λεωοφόρο Αλεξάνδρας, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε κατεύθυνση προς το κέντρο – Λεωφόρο Πατησίων. 
Μετά από 5 φανάρια και αφού προσπεράσετε το επιβλητικό κτίριο των Δικαστηρίων, θα δείτε στα δεξιά σας το 8όροφο κτίριο του  Αthens Zafolia Hotel.
Για να φτάσετε στην είσοδο του parking, στρίψτε δεξιά ακριβώς μετά την είσοδο του ξενοδοχείου.

Από την Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου προς Αθήνα:

Μετά τα διόδια της Ελευσίνας εισέλθετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση Μαρκόπουλο.
Στην έξοδο 11 βγαίνετε στην Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση Κέντρο.
Στην διασταύρωση με την Λεωοφόρο Αλεξάνδρας, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε κατεύθυνση προς το κέντρο – Λεωφόρο Πατησίων.
Μετά από 5 φανάρια και αφού προσπεράσετε το επιβλητικό κτίριο των Δικαστηρίων, θα δείτε στα δεξιά σας το 8όροφο κτίριο του  Αthens Zafolia Hotel.
Για να φτάσετε στην είσοδο του parking, στρίψτε δεξιά ακριβώς μετά την είσοδο του ξενοδοχείου.


Πληροφορίες Πρόσβασης από το Athens Zafolia Hotel


Από το ξενοδοχείο μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα είτε με το αυτοκίνητο σας, είτε με ταξί, είτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης επιθυμείτε. 

 

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποδοχή για συγκεκριμένες οδηγίες και πληροφορίες προς οποιονδήποτε προορισμό.  

 

Ενδεικτικά θα βρείτε πληροφορίες παρακάτω για κάποιους προορισμούς, όπως: 

Από το ξενοδοχείο Athens Zafolia προς το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" :

Με το Μετρό:

 

Επιβιβασθείτε στο Μετρό από τον σταθμό "Αμπελόκηποι" στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή), με κατεύθυνση "Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο". Αποβιβασθείτε στον σταθμό του Αεροδρομίου. 

 

🕐Ο πρώτος συρμός από τον σταθμό "Αμπελόκηποι" για το αεροδρόμιο είναι στις 05:55 π.μ. και το τελευταίο στις 23:20 μ.μ. ** 

Με ταξί:

 

Μπορείτε να καλέσετε ταξί από το ξενοδοχείο το οποίο θα σας μεταφέρει στο Αεροδρόμιο.
Η διαδρομή θα διαρκέσει 30-45 λεπτά (ανάλογα με την ώρα και την κίνηση) και θα κοστίσει περίπου 45 €. 

 

Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ.


Από το ξενοδοχείο Athens Zafolia προς το Λιμάνι του Πειραιά:

Με το Μετρό:

 

Επιβιβασθείτε στο Μετρό από τον σταθμό «Αμπελόκηποι»  στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή), με κατεύθυνση "Δημοτικό Θέατρο".

Αποβιβαστείτε στον σταθμό "Πειραιάς".  
Ώρες λειτουργίας από τις 05:30π.μ. έως τις 00:00π.μ. **

 

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του μετρό είναι από τις 05:30 π.μ. έως τις 00:00 π.μ. **
Η Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) λειτουργεί έως τις 01:00 π.μ. κάθε Παρασκευή & Σάββατο. ** 

Με ταξί:

 

Μπορείτε να καλέσετε ταξί από το ξενοδοχείο το οποίο θα σας μεταφέρει στο λιμάνι του Πειραιά.
Η διαδρομή θα διαρκέσει 25-35 λεπτά (ανάλογα με την ώρα και την κίνηση) και θα κοστίσει 15-20 €.

 

Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ.


Από το ξενοδοχείο Athens Zafolia προς Λεωφόρο Κηφισίας και Ολυμπιακό Στάδιο:

Με το Μετρό:

 

Επιβιβαστείτε στο Μετρό από τον σταθμό "Αμπελόκηποι", στην Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή), με κατεύθυνση "Δημοτικό Θέατρο".
Στο σταθμό "Μοναστηράκι" μετεπιβιβασθείτε στην Γραμμή 1 (Πράσινη Γραμμή) με κατεύθυνση Κηφισιά.
Αποβιβαστείτε στον σταθμό "Ειρήνη".
 

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του μετρό είναι από τις 05:30 π.μ. έως τις 00:00 π.μ. **
Η Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) λειτουργεί έως τις 01:00 π.μ. κάθε Παρασκευή & Σάββατο **

🕐 Οι ώρες λειτουργίας του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου είναι από τις 05:00 π.μ. έως τις 23:30 μ.μ. **

Με ταξί:

 

Μπορείτε να καλέσετε ταξί από το ξενοδοχείο το οποίο θα σας μεταφέρει στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η διαδρομή θα διαρκέσει 15-20 λεπτά (ανάλογα με την ώρα και την κίνηση) και θα κοστίσει 8-10 €.

 

 

Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για δρομολόγια από τις 00:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ.

Με λεωφορείο:

 

Μπορείτε να πάρετε το Λεωφορείο Νο A7 και μετά από 15-20 λεπτά αποβιβάζεστε την στάση "Ολυμπιακό Στάδιο".

 

Ώρες λειτουργίας από τις 05:30π.μ. έως τις 00:00π.μ. **

**Οι ώρες λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μπορούν κατά καιρούς να τροποποιηθούν.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώνεται πάντα τις ώρες δρομολογίων και να φτάνετε στους σταθμούς που επιθυμείτε, αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης των συρμών.