Γιορτές στην Αθήνα...

.... και στο Athens Zafolia Hotel! 


Το προσωπικό και η διοίκηση του Athens Zafolia Hotel, σας εύχονται χαρούμενες γιορτές, με υγεία και ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας! 


Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει ήδη αρχίσει! 

 

Η Αθήνα σας υποδέχεται με διάφορα εορταστικά δρώμενα σε 129 γειτονιές, 10 Χριστουγεννιάτικα χωριά, περισσότερες από 30 συναυλίες, οπερέτες, πάρτι και παραστάσεις, αλλά και πολλές δράσεις για οικογένειες και παιδιά.

 

Η εορταστική περίοδος είναι μία από τις καλύτερες του χρόνου για να επισκεφτείτε την Αθήνα με την οικογένεια, το ταίρι ή την παρέα σας και να απολαύσετε υπέροχες βόλτες στην στολισμένη πόλη!  

 

Το Athens Zafolia Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο, από το εμπορικό κέντρο, αλλά και από όλα τα σημεία της πόλης όπου υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα δρώμενα! Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά κάποιες από τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην πόλη τις γιορτινές ημέρες. 

 

Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε τύπους δωματίων που μπορούν να καλύψουν τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη:
κλασσικά δωμάτια (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα), οικογενειακά δωμάτια για 4 ή 5 άτομα, αλλά και διακεκριμένα δωμάτια και σουίτες με μπαλκόνι και υπέροχη θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. 


Κλείστε τη διαμονή σας για τις γιορτινές ημέρες, 

- Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, 

Σαββατοκύριακο των Φώτων -

και επωφεληθείτε από την ειδική

εορταστική προσφορά

που θα βρείτε διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας και ισχύει

έως και την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται εκτός δακτυλίου και διαθέτει υπόγειο parking


Στη ζεστασιά του εστιατορίου μας, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα Εορταστικά Μενού που προτείνει ο Σεφ μας, για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Διαβάστε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Για την απόλυση εμπειρία χαλάρωσης, μην αμελήσετε να προγραμματίσετε με την υποδοχή μας, την επίσκεψη σας στη Sauna του ξενοδοχείου! 

Η φιλοξενία μας, η Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά αλλά και τα παραδοσιακά κεράσματα μας, θα σας προσφέρουν μία υπέροχη εμπειρία διαμονής.
 

Σας περιμένουμε!
The Athens Zafolia Hotel Team
Δεκέμβριος 2023

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλέφωνο 2106449002,

είτε μέσω email στο info@zafoliahotel.gr.

Πως να περάσετε τις φετινές γιορτές στην Αθήνα

  • Επισκεφτείτε ένα από τα 10 Χριστουγεννιάτικα Χωριά του Δήμου Αθηναίων
    Πλατεία Μεσολογγίου - Παγκράτι
    Πλατεία Χελντράιχ, Νέος Κόσμος
    Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί, Θησείο
    Πλατεία Αγίας Αικατερίνης, Κάτω Πετράλωνα
    Πλατεία Αθανασίου Διάκου, Θυμαράκια
    Πλατεία Ναθαναήλ, Άγιος Ελευθέριος
    Πλατεία Αγίου Ανδρέα, Λαμπρινή
    Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα
    Πλατεία Αγίου Δημητρίου & Πανόρμου, Αμπελόκηποι
    Πλατεία Πηνελόπης Δέλτα, Ελληνορώσων
    Καθημερινά 11:00-14:00 & 15:00-19:30
    Κυριακή 31./12/2023: 11:00 – 17:00
  • Απολαύστε μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και κάποια από τις συναυλίες που θα γίνουν στην Πλατεία Συντάγματος από τις 20 έως τις 28 Δεκεμβρίου:
    George Zervos Trio, Wedding Singers, Ηermaphrodites Child, Βασίλης Καζούλης με Κίτρινα Ποδήλατα & Αλεξάνδρα Κόνιακ, Dimitris Tsakas Quintet, Polkar, Gumbo Ya Ya με Sugahspank! & Emily Mesko, Νεφέλη Φασούλη, Sub Quartet, Πάνος Βλάχος, Jerome Kaluta, Mihalis Kalkanis Group, Χριστουγεννιάτικο Γκαλά με τις φωνές της Μαρίας Κατριβέση και του Γιάννη Χουσάκου, Jaguar Bombs, Tonis Sfinos & The Playmates.  

  • Μη χάσετε τη Νύχτα των Ευχών στην Πλατεία Κοτζιά, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου!
    Μικροί και μεγάλοι φωτίζουν την πόλη με τις ευχές τους, γεμίζοντας τον ουρανό με παραδοσιακά βιοδιασπώμενα φαναράκια της «Νύχτας των ευχών». 
  • Επισκεφτείτε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, απολαύστε τη βόλτα σας στο στολισμένο χώρο αλλά και το δωρεάν παγοδρόμιο (απαιτείται online προεγγραφή)

  • Το "Μουσείο Μαρία Κάλλας" θα ανοίξει τις πόρτες του για μία διπλή οργανωμένη ξενάγηση με ελεύθερη είσοδο (απαιτείται τηλεφωνική κράτηση) και οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το κόσμο της μεγάλης ντίβας της όπερας και του λυρικού θεάτρου. 
  • Υποδεχτείτε το νέο χρόνο στην Πλατεία Συντάγματος και μεταβείτε για το Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ στη Βαρβάκειο αγορά, όπου, στην καρδιά της εμπορικής ζωής της Αθήνας, καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, να μετατρέψουν τις ευχές σε μουσική και χορό!

  • Το Σάββατο 16/12/2023, επισκεφτείτε το Κέντρο Τεχνών για ένα Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας από 5 ετών. Με θέμα τον εορτασμό των Χριστουγέννων, οι μικροί φίλοι θα φιλοτεχνήσουν τα δικά τους έργα τέχνης με ειδικά χρώματα πάνω σε ύφασμα, με ή χωρίς την βοήθεια στένσιλ. Φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους τα δικά τους χριστουγεννιάτικα σουπλά.Δηλώσεις συμμετοχής: 210 7284150, 210 7232604 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00)

Επικοινωνήστε με το τμήμα της υποδοχής για να πληροφορηθείτε για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σας ενδιαφέρει.