Βραβεύσεις & Πιστοποιητικά

 • AthensZafoliaHotel_entrance_divider.jpg

Βραβεία


Tripadvisor Traveller's Choice 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως το Athens Zafolia Hotel, βραβεύτηκε για μία ακόμη χρονιά με το Tripadvisor Traveller's Choice 2024.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για τις κριτικές σας και τον χρόνο που αφιερώνετε για να τις μοιραστείτε.


Green Key

H μονάδα έχει βραβευθεί με το Green Key, ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για εγκαταστάσεις τουρισμού και αναψυχής. Απονέμεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν μια σειρά περιβαλλοντικών απαιτήσεων. Η απονομή του Green Key αποδεικνύει την υπεύθυνη στάση της εγκατάστασης για το περιβάλλον και την κοινωνία.


Traveller Review Award 2024

Οι κριτικές και οι βαθμολογίες σας χάρισαν και φέτος στο Athens Zafolia Hotel το Traveller Review Award της Booking.com, για το 2024! 
Τα σχόλια σας, μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες και παροχές, για αξέχαστες εμπειρίες διαμονής.
Σας ευχαριστούμε!


Bio-Waste Seperate Collection

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Athens Zafolia Hotel,

έλαβε το Σήμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας 
«Χωριστή Συλλογή Βιολογικών Αποβλήτων» - του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ).Tripadvisor Traveller's Choice 2023

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως το Athens Zafolia Hotel, βραβεύτηκε με το Tripadvisor Traveller's Choice 2023.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για τον χρόνο που αφιερώνετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.


Traveller Review Award 2023

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι κριτικές και οι βαθμολογίες σας χάρισαν στο Athens Zafolia Hotel το Traveller Review Award της Booking.com, για το 2023!

 

Τα σχόλια σας μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες και παροχές, για υπέροχες εμπειρίες διαμονής.

 

Σας ευχαριστούμε! Traveller Review Award 2022

 

Βιώνοντας την εποχή του COVID-19 οι επισκέπτες μας αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας τόσο για την άψογη διαμονή, καθώς και την ασφάλεια τους, χαρίζοντας μας για ακόμα μία χρονιά το βραβείο Traveller Review Award για το 2022!

 

Σας ευχαριστούμε όλους για την υψηλή βαθμολογία σας που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε συνεχώς.Βραβείο Loved by Guests 2021

 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την βράβευση του Athens Zafolia Hotel με το Loved by Guests Award της Hotels.com και το 2021.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες διαμονής και σας ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια σας.


Guest Review Award Wotif 2021


Το Athens Zafolia Hotel βαθμολογήθηκε ως Εξαιρετικό από τους επισκέπτες της Wotif!
Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας επιλέξατε για τη διαμονή σας αλλά και για τις αξιολογήσεις σας.


Guest Review Award Booking.com 2021

 

Το Athens Zafolia Hotel βραβεύτηκε με το Traveller Review Awards της Booking.com για το 2021.
Σας ευχαριστούμε όλους όσους μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υπέροχες διαμονές κοντά μας.Βραβείο Loved by Guests 2020

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Athens Zafolia Hotel βραβεύτηκε με το Loved by Guests βραβείο της Hotels.com

Τα βραβεία της Hotels.com Loved by Guests απονέμονται σε ξενοδοχεία που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και βασίζονται σε επαληθευμένες κριτικές πελατών.Recognition of Excellence της

Hotels Combined 2019

Η HotelsCombined, meta-search εταιρεία στην Αυστραλία, αναγνώρισε το “Athens Zafolia Hotel” ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το “Athens Zafolia Hotel” έχει υψηλή κατάταξη ικανοποίησης πελατών, έχοντας λάβει 986 κριτικές με βαθμολογία 8/10.

 


Guest Review Award της 

Hotels.com 2019

Το Athens Zafolia Hotel βραβεύτηκε με το Guest Review Award της Hotels.com.

Σας ευχαριστούμε όλους που μοιραστήκατε τις εμπειρίες της διαμονής σας μαζί μας.

 


Βραβείο Loved by Guests Award της Hotels.com 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι πελάτες μας κατέταξαν το Athens Zafolia Hotel στα καλύτερα.


Τα βραβεία Loved by Guests της Hotels.com, βασίζονται σε επιβεβαιωμένα σχόλια πελατών και απονέμονται σε ξενοδοχεία που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 


Recommended by guests on
Wotif 2019

Το Athens Zafolia Hotel είναι 100% προτεινόμενο από τους πελάτες της Wotif.

Ευχαριστούμε τον κάθε ένα από εσάς για τις βαθμολογία σας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όμορφες εμπειρίες διαμονής σε όλους τους επισκέπτες μας.
Guest Review Award Booking.com 2018

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΗΣΑΤΕ HOSPITALITY HERO

Οι επισκέπτες μας έχουν μιλήσει και είμαστε ο ήρωας φιλοξενίας τους. Το απεριόριστο πάθος, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά της διεύθυνσης και του προσωπικού του Athens Zafolia Hotel, μας απέσπασαν το βραβείο 2018 Guest Review. Σας ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε για περισσότερα βραβεία και διακρίσεις!


Βραβείο Loved by Guests της Hotels.com 2018

Οι πελάτες μας μίλησαν και κατέταξαν το Athens Zafolia Hotel στα καλύτερα. 
 

Τα βραβεία Loved by Guests της Hotels.com™ βασίζονται σε επιβεβαιωμένα σχόλια πελατών. Φανταστική δουλειά στην παροχή εξυπηρέτησης εξαιρετικού επιπέδου στους πελάτες!


Πιστοποιητικά


Greek Breakfast


Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι ένα εμπνευσμένο εγχείρημα του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου με σκοπό να προωθήσει τη γαστρονομική κληρονομιά του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα και σπεσιαλιτέ από την κάθε περιοχή. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο «Ελληνικό Πρωινό», είτε μεμονωμένα είτε ως συστατικά των συνταγών του, βρίσκονται στην καρδιά της μεσογειακής διατροφής. Ψωμί, παξιμάδια, ελαιόλαδο και ελιές, γιαούρτι, μέλι και φρέσκα φρούτα αποτελούν ορισμένα από αυτά.Green Key


H μονάδα έχει βραβευθεί με το Green Key, ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για εγκαταστάσεις τουρισμού και αναψυχής. Απονέμεται σε εγκαταστάσεις που πληρούν μια σειρά περιβαλλοντικών απαιτήσεων. Η απονομή του Green Key αποδεικνύει την υπεύθυνη στάση της εγκατάστασης για το περιβάλλον και την κοινωνία.


Συνεργαζόμενοι Φορείς


Elitour


Το Athens Zafolia Hotel είναι μέλος του Ελληνικού Ιατρικού Συμβουλίου Τουρισμού Elitour. Ο κύριος σκοπός της ΜΚΟ ELITOUR είναι να προωθήσει τον τουρισμό υγείας στην Ελλάδα στο εξωτερικό ως κορυφαίο προορισμό για τον τουρισμό υγείας και να συνεργαστεί με αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς σε παγκόσμια θέματα που σχετίζονται με τον ιατρικό τουρισμό.   Το ELITOUR είναι ιδρυτικό μέλος του «Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιωτικής Υγείας».


Recycling


To ξενοδοχείο Athens Zafolia στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης και Συλλογής Γύαλινων Συσκευασιών της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης .


Athens Analysis Laboratories


Μετά από εργαστηριακές δοκιμές στο νερό και στα τρόφιμα του ξενοδοχείου μας, η Athens Analysis Laboratories Α.Ε. επιβεβαιώνει την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας και διασφαλίζει έτσι την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες του Athens Zafolia Hotel.


Μέλη


Επιπλέον Τρόποι Πληρωμής

viva wallet | Athens Zafolia Hotel

Πιστοποίηση Αναλυτικών Εργαστηρίων Αθηνών 

 

Ακόμη μια πιστοποίηση ποιότητας για το Athens Zafolia Hotel! Τα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε., μετά από εργαστηριακό έλεγχο στο νερό και στα τρόφιμα του ξενοδοχείου μας, επιβεβαιώνουν την ορθή τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφαλείας σε θέματα διαχείρισης των ανωτέρω, και κατ’ επέκταση διασφαλίζει την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την παροχή των ποιοτικότερων δυνατό υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Hygiene_Certification

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η προσήλωση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΕ, στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελεί στρατηγική επιλογή και είναι συνδεδεμένη με την επιχειρηματική λειτουργία και ανάπτυξή της. Για το λόγο αυτό, οι αρχές λειτουργίας της εταιρείας ενσωματώνουν και απηχούν τις αρχές και τη φιλοσοφία της Εταιρικής Υπευθυνότητας.


Η επιχείρηση εφαρμόζει τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πέρα και πάνω από τις νομικές υποχρεώσεις της, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στην βιώσιμη ανάπτυξή της και ταυτόχρονα στη συνεισφορά της στην ευρύτερη κοινωνική πρόοδο και ευημερία.


Η εταιρεία επιδιώκει να γίνει μια υπεύθυνη επιχειρηματική οντότητα, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη, στις σχέσεις συνεργασίας, στη διαφάνεια, στο αμοιβαίο όφελος και στην ενίσχυση των θετικών της επιδράσεων σε κοινωνία και περιβάλλον, όχι μέσα από λόγια, αλλά μέσα από το έμπρακτο έργο της, το οποίο υλοποιεί με συνέπεια, συστηματικότητα και συνέχεια, και το οποίο αφήνει απτά και μακροχρόνια αποτελέσματα πίσω του.


Η πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αγκαλιάζει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες:


1.  Αγορά:

 

Στεκόμαστε απέναντι στον επισκέπτη μας με υψηλό αίσθημα φιλοξενίας, υπευθυνότητας, επαγγελματισμού, ακεραιότητας και διαφάνειας, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες του, για υψηλού επιπέδου διαμονή, ψυχαγωγία και αναψυχή. Λειτουργούμε με βάση τις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής και του υγιούς ανταγωνισμού.

 


2. Εργαζόμενοι:

 

Λειτουργούμε με σεβασμό στα δικαιώματα, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε εργαζομένου μας, και επιδιώκουμε να διατηρούμε ανοιχτό διάλογο με τους φορείς εκπροσώπησής τους για όλα τα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησης. Ακολουθούμε τους κανόνες χρηστής και ασφαλούς λειτουργίας και φροντίζουμε για την συστηματική καλλιέργεια του αισθήματος προσωπικής ευθύνης σε όλα τα μέλη .
 

 • Φροντίζουμε για τη διασφάλιση κατάλληλων συνθηκών εργασίας και την τήρηση κανόνων υγείας και ασφάλειας, με στόχο την προστασία των εργαζομένων μας και την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.
 •  Επικεντρωνόμαστε στην Ανάπτυξη & συνεχή Εκπαίδευση του προσωπικού μας.

3. Κοινωνία:


Λειτουργούμε με σεβασμό στην ευρύτερη και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία, που φιλοξενεί τη δραστηριότητά μας , και επιδιώκουμε να λειτουργούμε ως αναπόσπαστο και δημιουργικό κομμάτι της. Στο πλαίσιο αυτό:


 •  Δωρίζουμε ιματισμό του ξενοδοχείου.
 • Δωρίζουμε εξοπλισμό του ξενοδοχείου.
 • Διατηρούμε συνεργασία με επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς.
 • Φροντίζουμε για το όφελος και την προώθηση της τοπικής αγοράς με προμήθεια προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες μας.
 • Συμβάλλουμε στη διαφήμιση τοπικών υπηρεσιών.
 • Διαθέτουμε δωμάτια και παροχές για ΑΜΕΑ.

4. Περιβάλλον:


Μεριμνούμε για το περιβάλλον και στοχεύουμε στην μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις της υφιστάμενης ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.


Το Ξενοδοχείο έχει δεσμευτεί να προστατεύει το περιβάλλον και να ενσωματώνει συνεχώς περιβαλλοντικές και βιώσιμες πρακτικές στην επιχειρηματική στρατηγική του, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και εθνική περιβαλλοντική πολιτική.


Το ξενοδοχείο προσπαθεί να μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του, βελτιώνοντας και καινοτομώντας συνεχώς τις πρακτικές που αποβλέπουν στην διατήρηση των φυσικών πόρων, την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων, την εξοικονόμηση ενέργειας κλπ.


Οι βελτιώσεις που έγιναν σε δωμάτια περιλαμβάνουν:

 • Αντιαλλεργικά καλύμματα κρεβατιών τα οποία προστατεύουν από τα ακάρεα σκόνης και άλλα αλλεργιογόνα.
 • Χρησιμοποιούμε Χημικά και απορρυπαντικά τα οποία διαθέτουν σήμα ποιότητας.
 •  Χρησιμοποιούμε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
 • Χρησιμοποιούμε τακτικές βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου.
 • Ενέργειες εξοικονόμησης νερού.
 • Ενέργειες διαχείρισης αποβλήτων (στερεών και υγρών).
 • Ενημέρωση προσωπικού σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης και συμπεριφοράς.
 • Παροχή δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.